Activiteiten 2022

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>Activiteiten 2022

Bijeenkomsten 2022

Beste allemaal,

Het ziet er nu toch echt naar uit dat we dit jaar (eindelijk) weer veel bijeenkomsten mogen houden voor de NAVS. We hebben een agenda vastgesteld, die jullie hieronder aantreffen. Deze data komen ook in de agenda op de site dus jullie kunnen je weer aanmelden voor de betreffende bijeenkomst, zodat we qua locatie en catering tijdig de spreekwoordelijke puntjes op de i kunnen zetten en jullie tijdig kunnen informeren over de details.

Komend jaar gaan we weer een mengeling verzorgen met de bijeenkomsten die jullie van de NAVS gewend zijn, zoals de stadsexcursie, enkele wandelingen in kleine groepjes door Amersfoort want dat was vorig jaar een succes. Zo leer je de rest van de NAVS en de stad Amersfoort goed kennen. Ook gaan we aan veel bijeenkomsten een vastgoedgerelateerde inhoud koppelen, zodat jullie altijd een stukje wijzer en uiteraard goed voorzien van hapjes en drankjes weer naar huis gaan.

Ook gaan we dit jaar meer bijeenkomsten open stellen voor introducé(e)s, zodat jullie een bekende mee kunnen nemen naar de NAVS om hem of haar kennis te laten maken met de NAVS. Nieuwe participanten zijn altijd welkom en dat is ook goed voor de NAVS.

Kortom, een mooi en afwisselend programma in 2022 en hopelijk kunnen we al deze bijeenkomsten door laten gaan, dus blijf gezond en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Maarten Stalenhoef, Martijn Stemerdink, Carlos Apapoe, Stan de Kanter, Martijn Timmerman, Michel Giesen

 

Agenda

Woensdag 30 maart 2022: Nieuwe stadswandeling
Maandag 16 mei 2022: Lente editie Nieuwjaar
Dinsdag 1 juni 2022: Excursie n.t.b. stad in Nederland
Woensdag 6 juli 2022: Bezoek AFAS
Donderdag 8 september 2022: Zomerborrel
Dinsdag 4 oktober 2022: KOB
Woensdag 9 november 2022: save the date
Dinsdag 13 december 2022: save the date
Delen: