Inloginstructies Nieuwe Site

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>Inloginstructies Nieuwe Site

Je nieuwe inloggegevens invoeren is even goed opletten de eerste keer, maar goed te doen voor wie deze instructies volgt.

  • Je e-mailadres dat op de oude site is geregistreerd is ook in de nieuwe site aanwezig, maar je moet wel even een Nieuw Wachtwoord Aanmaken voor je kunt inloggen. Let op: als je op de oude site naast je werkmail ook een privémailadres hebt ingevoerd, kan het zijn dat je alleen bekend bent op jouw privéadres. Probeer dus even alle bekende mailadressen.
  • Klik op de site rechtsboven op ‘inloggen’ en je komt op de inlogpagina.
  • Klik daar op de link ‘forgot  your password’ of ga direct naar http://navs.nl/wachtwoord-herstellen/.
  • Vul hier je mailadres in en je ontvangt vervolgens per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Krijg je een foutmelding dat je mailadres niet gevonden kan worden, probeer dan je privé-mailadres svp. Let op: de site stuurt het nieuwe wachtwoord naar het op de nieuwe site bekende adres! Daar moet je dus controleren of je je wachtwoord kunt veranderen. Heb je nog steeds problemen: mail even naar dekanter@mend.nl.
  • Met je vertrouwde mailadres en nieuw aangemaakte wachtwoord kunt je vervolgens via de button ‘inloggen’ (rechtsboven) de nieuwe website op!

    Ter info: de ledenlijst is voor elke bezoeker toegankelijk; de vertrouwelijke Profiel-informatie erachter alleen voor leden die zijn ingelogd.

    Als je bent ingelogd verschijnt rechtsboven ‘u bent ingelogd als uw-naam’. Klik op je blauw gearceerde naam klikt dan zie je jouw profiel zoals bij de NAVS bekend.

 

Wil je dit Profiel  WijzigenKlik op het radartje rechtsboven je profielpagina. Je krijgt dan de keuze uit:

. BEWERK PROFIEL

Hier kunt je de gegevens die op je profiel staan wijzigen of aanvullen.

Door op het foto icoontje links te klikken kun je je foto plaatsen via een uploadvenster dat verschijnt nadat je op ‘verander foto’  klikt.

. MIJN ACCOUNT

Hier kunt je je gegevens wijzigen.

. AANMELDEN VOOR EVENEMENTEN

http://navs.nl/agenda/ 

In de agenda staan evenementen waarvoor je je als vanouds kunt aanmelden.

Klik op de knop ‘aanmelden’ en je komt op de pagina waarop je kunt aangeven wel of niet aanwezig te zijn. Let op: je dient hiervoor ingelogd te zijn. Tenslotte, voor mensen met meerdere mailadressen: het is belangrijk dat je altijd het mailadres gebruikt dat bij je account hoort!

 

Delen: