SAVE THE DATES: ACTIVITEITEN LUSTRUMJAAR 2020

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>SAVE THE DATES: ACTIVITEITEN LUSTRUMJAAR 2020

De lijst is nog niet helemaal compleet en sommige activiteiten moeten natuurlijk nog nader ingevuld worden, maar deze data kunnen jullie namens de NAVS alvast noteren in de agenda’s. Want ook in 2020 kunnen onze participanten weer de nodige afwisseling verwachten. Van themabijeenkomsten en excursies; kennisoverdracht en netwerken tot natuurlijk de feesten, partijen & gezelligheid.

Januari          Nieuwjaarsbijeenkomst                          maandag      13-01-2020

Aanmelden via de site van de nieuwjaarsbijeenkomst (zie http://www.nieuwjaar033.nl/ ) voor verdere info, dus NIET aanmelden via de NAVS-site!

Februari       Lustrumfeest                                              woensdag     12-02-2020

12 februari 2010. De NAVS wordt opgericht en ziet na een lange tijd van voorbereiden en plannen maken het levenslicht. Al snel liep het aantal aanmeldingen op. Tijdens het lustrumfeest gaan we er uiteraard weer een mooi feest van maken, met leuke activiteiten, veel gezelligheid, goeie en lekkere happen, een drankje, desgewenst een taxi-service om weer veilig thuis te komen en uiteraard met elkaar. Geef je op via de site en in het begin van 2020 komen de nadere details qua locatie. We starten in ieder geval om 17 uur, dus noteer het vast!

 

Maart            Themabijeenkomst Omgevingsrecht   donderdag   26-03-2020

De invoering van de nieuwe Omgevingswet nadert snel en tijdens deze themabijeenkomst wordt een presentatie gegeven over de gevolgen daarvan en krijgen we handige tips and tricks over the do’s and dont’s van deze nieuwe wet. Locatie en tijdstip wordt snel bekend gemaakt. Uiteraard sluiten we weer af, zoals te doen gebruikelijk bij de NAVS, met een hapje en een buffet.

April              AfterPaasBorrel                                        dinsdag         14-04-2020

Gewoon weer eens wat anders in april. Een borrel op een gezellige, ludieke plek om weer eens bij te praten met de andere NAVS-ers.


Mei                 Stadsexcursie                                             donderdag   14-05-2020

Deze dag gaan we weer een leuke stad bezoeken, na de successen van Rotterdam en Tilburg. Heb je een idee, vind je het leuk om mee te denken en te organiseren, meld het svp!

Juni                Zomerevent                                                donderdag   25-06-2020

Iets actiefs, beetje sportief, goed voorbereid en in shape voor de vakantie, maar uiteraard ook een avond met een inhoudelijk deel en een netwerkdeel. Kortom, weer een mooie avond naar de vakantie toe!

 

September  Zomerborrel                                               donderdag   03-09-2020

Traditiegetrouw een zomerborrel van de NAVS in september om weer even na te praten over de vakantie en de batterij weer op te laden voor de laatste maanden van 2020.

Oktober        Themabijeenkomst Kwaliteitsborging            donderdag   08-10-2020

Naast de themabijeenkomst Omgevingswet organiseert de NAVS dit jaar een themabijeenkomst over de Wet Kwaliteitsborging, die ook op korte termijn in werking zal treden, althans zo staat de Overheid het eind december 2019 (bij het vaststellen van de agenda) voor ogen. Gedurende 2020 zullen we dit onderwerp verder concretiseren en komen vanzelf de details.


December    Winterpret                                                  zondag           13-12-2020

In 2020 organiseren we een winterevent, misschien schaatsen als het goed gevroren heeft, of schaatsen op een kunstijsbaan, of een lekkere wandeling door een besneeuwd bos, zo vlak voor Kerst. Laat je verrassen!

Delen: