STADS WANDELING DECEMBER 2023

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>STADS WANDELING DECEMBER 2023

Op woensdag 13 december, nog net voor de feestdagen, was het weer tijd voor de NAVS architectuurwandeling. We mogen wel zeggen dat dit inmiddels een jaarlijkse traditie is geworden die trouw wordt bezocht door vele leden.

Dit keer hebben we samen met Joram en Tesse van IMOSS een mooie wandeling uitgezet door het gebied ‘Langs Eem en Spoor’. Na een warm welkom bij Het Lokaal heeft Joram middels een presentatie kort de context van het gebied geschetst, waarna we de jassen hebben aangetrokken en het gebied daadwerkelijk lopend hebben verkend.

In drie groepen zijn we door het gebied gewandeld waarbij we diverse plekken hebben aangedaan. O.a. De Nieuwe Stad, de Bloemenbuurt, en de Wagenwerkplaats zijn bezocht. Op de Wagenwerkplaats wachtte ons nog een aangename verrassing. Claudia van Driel stond daar met een heerlijk drankje en hapje. Hierna hebben wij de route vervolgd met een bezoek aan Trapezium en het Eemplein, om ten slotte weer te eindigen bij Het Lokaal. Daar zijn we enorm verwend met nog meer heerlijke hapjes en een fantastisch diner. Prachtig om te zien hoe hier met lokale (vegan) producten zulke mooie gerechten worden vervaardigd. Al met al weer een geslaagde wandeling. Volgend jaar weer!

Delen: