Architectuurwandeling Waterdorp-Vathorst

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>Architectuurwandeling Waterdorp-Vathorst

Dinsdag 13 december waren we met ruim 40 leden te gast in het prachtige Waterdorp in Vathorst voor een architectuurwandeling. We verzamelden en eindigden bij restaurant ‘Bij Lot’ aan de Hoge Steeg.

Dit ontwerp van AG NOVA won eerder dit jaar de publieksprijs tijdens de Stadsbouwprijs 2022. De realisatie is gedaan door Van Bekkum.

Onder leiding van Giel van der Vlies en zijn team gingen we in kleine groepjes door de wijk en werden op de hoogte gebracht wat hier allemaal uitgevoerd is en nog gaat gebeuren, leuke anekdotes en veel wetenswaardigheden bij een temperatuur die aanvoelde als min 10.

Maar de tussen stop met warme chocomelk met of zonder stevige scheut gaf een ieder weer genoeg energie om de wandeling te vervolgen, prima actie van Vincent de Vries.

Na afloop van de wandeling kwam iedereen weer op temperatuur tijdens de borrel en werden we nog toegesproken door oa. Vincent de Vries Bij Lot, Jeroen Osendarp AG NOVA, Andre van Bekkum Van Bekkum en Giel van der Vlies OBV alvorens we konden genieten een lekkere voedzame maaltijd.

Kortom een zeer geslaagde afsluiting van weer een mooi NAVS jaar en in deze opzet zeker voor herhaling vatbaar.

 

         

Delen: