ZOMERBORREL op donderdag 7 september 2023

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Actueel>ZOMERBORREL op donderdag 7 september 2023

Donderdag 7 september einde van de middag verzamelden dik 40 leden zich in Bunschoten/Spakenburg voor de bottertocht, om 16.30 was al een groot deel van de leden aanwezig op het terras van cafe De Kajuit. Om 17 uur liepen we met zijn allen richting de 3 botters en de kotter.

Nadat iedereen was ingestapt en zich had ingesmeerd met zonnebrand creme wat met een temperatuur van ca 30 graden wel nodig is op het water. kon er vertrokken worden voor een heerlijke boottocht op het voormalig IJsselmeer richting het eiland De Dode Hond. Op iedere boot stonden goed gekoelde koelboxen klaar met frisdrank, bier en wijn, ook aan de inwendige mens was gedacht door heerlijke schalen met goed verzorgde hapjes rond te laten gaan.

Aangekomen op het eiland veranderden de schippers in volleerde restaurateurs en er werd een heerlijke bbq met oa vers gebakken vis, vega burgers en sate uit de hoge hoed getoverd en dat samen met de heerlijke salades en de gekoelde wijn werd het een echt NAVS feestje. Zo te zien en horen was iedereen in zijn of haar nopjes, er werd wat afgekletst en gelachen. Echter aan alles komt een eind en zo werd rond 20.30 de terug weg ingezet, de 3 botters aan elkaar gebonden aan de zijkant van de kotter en zo werd er in rustig tempo naar de haven van Bunschoten/Spakenburg gevaren, in het donker werd er aangemeerd en gingen velen direct op weg naar huis. Met een heel klein gezelschap nog 1 nul punt nulletje weggedronken op het terras waar we begonnen waren en ook toen moe en voldaan naar huis. Al met al was dit mede door het mooie weer en de goede zorgen van de schippers een fantastisch zomer borrel.

Delen: