26 maart 2020: De Omgevingswet

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Agenda>26 maart 2020: De Omgevingswet

“De Omgevingswet, die naar verwachting in 2021 in werking zal treden, heeft voor een groot aantal (vastgoed)bedrijven en overheidsinstellingen tot gevolg dat er behoorlijk wat gaat veranderen. Deze wetswijziging leidt tot risico’s maar biedt ook volop kansen.

Willen jullie weten wat de kansen én risico’s voor jouw bedrijf of instelling zijn? Tijdens de thema bijeenkomst op 26 maart 2020 bundelen Wijn & Stael Advocaten en Dietz Strategie & Communicatie hun juridische en strategische krachten, zodat zij jullie vanuit een breed perspectief kunnen informeren. 

Na een korte introductie zal een aantal belangrijke onderwerpen van de Omgevingswet worden besproken, waaronder: de (verplichte?) participatie en de invloed hiervan op het politieke speelveld, de mogelijke gevolgen voor de financiering van vastgoed en de situatie die ontstaat in de overgangsperiode. Elk onderwerp zal vanuit zowel een strategisch als juridisch perspectief worden benaderd en er zal, samen met jullie, worden ingegaan op de mogelijke risico’s en kansen.”

 

Sprekers:

Shanna Derksen, senior advocaat, Wijn en Stael Advocaten 

Jasper Benus, senior adviseur en MT lid Dietz Strategie & Communicatie 

 

De bijeenkomst is van 16.30 tot 23.00 uur

 

Ben je NAVS-lid? Log eerst in via "inloggen" boven aan deze pagina. Daarna kunt u zich hier aan- of afmelden voor dit evenement.

Name
Maarten Stalenhoef
Maarten Stalenhoef
Delen: