Stadswandeling

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Agenda>Activiteit>Stadswandeling

 

Na een succesvolle eerste architectuurwandeling vorig jaar mei, organiseren we op veler verzoek een tweede editie van de wandeling. Dit keer langs andere projecten en in een ander deel van de stad, maar met een zelfde opzet. Deelnemers aan de vorige editie waren erg enthousiast over de opzet van het wandelen in kleine groepssamenstelling (3 personen). Dit zorgde voor een hele andere dynamiek en gesprekken dan in een grote groepssamenstelling. Natuurlijk gevolgd door een gezamenlijke borrel, lekkernijen en veel gezelligheid nadien.

 

Wat gaan we doen? Martin Timmerman van OOKarchitecten heeft ook nu weer een geweldige architectuurwandeling samengesteld. De wandeling leidt ons weer langs mooie en onbekende Amersfoortse plekken. Dit keer allen gelegen in het geliefde Bergkwartier. Daarna volgt natuurlijk een gezamenlijke borrel met heerlijke hapjes.

 

Wanneer en waar? Op woensdag 30 maart aanstaande vanaf 16.30 uur starten wij de wandeling(en). We starten steeds in groepjes van 3. Door de kleine groepjes heb je de mogelijkheid om tijdens de wandeling eens bij te praten (na elkaar alweer zo lang niet gezien te hebben) of kennis te maken. We hebben immers diverse nieuwe leden en merken dat iedereen elkaar ook wat beter wil leren kennen. We ontvangen je graag om 16.30 uur bij het Bergpaviljoen, alwaar we vertrekken en ook weer terugkeren voor de borrel.

 

Verdere details

– We ontvangen jullie graag om 16.30 uur bij het Bergpaviljoen (Utrechtseweg 180, Amersfoort).

– We starten direct om 16.30 uur met de wandeling in groepjes en streven ernaar om de laatste groep uiterlijk om 17.00 uur te laten vertrekken zodat iedereen weer tijdig terug is voor de gezamenlijke borrel. We eindigen de avond naar verwachting rond 19.30 uur.

Aanmelden

Natuurlijk omdat je dit niet wil missen, maar zeker ook omdat we door moeten geven met hoeveel mensen we willen ontvangen bij het Bergpaviljoen willen we je vragen z.s.m., doch uiterlijk voor vrijdag 25 maart aan te melden.

 

Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven

Name
Roald Bedem
tjalle brouwer
Gerbrant Brugman
Stan de Kanter
Cees Dijkshoorn
Michael Dupont
Bert Galenkamp
Ad Guldemeester
Walrick Halewijn
jeroen Heij
Arjen Jansma
jos jos hartman
Bob Klaarenbeek
Michiel Kobussen
Hein Leuverink
Leendert Seekles
Simone Simone van de Kuit
Maarten Stalenhoef
Martijn Stemerdink
Caspar Teeuwen
Monique Tetteroo
Martin Timmerman
Maartje van den Berg
Dick van der Beek
Mathilde van der Sanden
Anneke van der Vecht
Laura van Laar
Erwin Johannes Van Leeuwen
Jeroen Veenhof
Perrie Voorbach
Sarah Yaacoubi

Delen: