Uitnodiging Online Vastgoed Verkiezingsdebat

< Vorige pagina
U bent hier: Home>Agenda>Uitnodiging Online Vastgoed Verkiezingsdebat

Uitnodiging

Online vastgoed verkiezingsdebat

Donderdag 4 maart 2021 – 16.00 – 17:30 uur

 

Wat mogen wij van de landelijke en lokale politiek verwachten als het gaat om oplossingen op het aanbod nieuwe woningen sterk te vergroten? Hoe houden zij steden leefbaar, ondanks de steeds groter wordende uitdagingen? En hoe kunnen wij daarbinnen ook voldoende aan onze klimaatdoelstellingen?

 

Op donderdag 4 maart 2021 vanaf 16.00 tot 17.30 uur gaan het Vastgoedforum Midden-Nederland, de Gooische Vastgoedsociëteit, de Vastgoedsociëteit Utrecht en de Nieuwe Amersfoortse Vastgoedsociëteit, zo vlak voor de verkiezingen, op zoek naar de antwoorden tijdens een groot online vastgoeddebat met een vertegenwoordiging van de lokale politiek en landelijke politiek.

 

In debat met …

Op donderdag 4 maart gaan (toekomstig) tweede kamerleden Songül Mutluer (PvdA), Julius Terpstra (CDA), Faissal Boulakjar (D66) en Daniël Koerhuis (VVD) in debat onder begeleiding van Boris van der Gijp en John Patrick Jansen. Ook zijn Gedeputeerde Rob van Muilekom (Provincie Utrecht), Wethouder Klaas Verschuure (Utrecht) en Wethouder Fatma Koser Kaya (Amersfoort) aanwezig om hun visie op de verschillende onderwerpen te geven. Dat mag u dus niet missen, dus meld je snel aan!

 

Aanmelden voor het Vastgoedbedat!

Meld je aan voor het Vastgoedbedat, zodat wij je tijdig een link kunnen sturen om online deel te nemen aan het debat. Om ook jouw visie en mening in het debat mee te kunnen nemen, vragen wij je vriendelijke de digitale vragenlijst in de aanmelding in te vullen. Antwoorden op deze vragen en onderwerpen die u daarin aandraagt zullen mede de basis vormen van de inhoud van deze middag.

Aanmelden
 

Namens het Vastgoedforum Midden-Nederland, de Gooische Vastgoedsociëteit, de Vastgoedsociëteit Utrecht en de Nieuwe Amersfoortse Vastgoedsociëteit tot dan!

 

Facts & figures

Wat: Vastgoed(verkiezings)debat

Wanneer: Donderdag 4 maart 2021

Tijd: 16.00 tot 17.30 uur

Locatie: Online

 

 

Delen: